Hej allihop!

Då var helgens bravader avklarade, gick väldigt bra för en del.. och inte alls för en del..

Vi börjar med Midsommardansen där Emrik och Esmeralda tog tredje raka segern i B-2WD, grymt jobbat! De körde in på en 14e plats totalt och blev därmed bästa WMS-ekipage i tävlingen.

Anders Holm säkrade segern i App K tillsammans med föraren Jonas Nelson, på en andra plats hittar vi Thomas Kristiansson/Calle Carlsson. Bra jobbat gubbar!

Kristoffer Karlsson var tillbaka bakom ratten denna gång med Sebastian Skoog som kartläsare, de körde in på en sjätteplats, fullt godkänt!

Bo och Stefan Fransson tog sig i mål på en nionde plats, det tar sig! Ta lärdom av farsgubben Stefan!

I C-grp F så åkte Andreas Sigfridsson tillsammans med Veronica, de kom i mål på en 19e plats, på placeringen efter hittar vi Elmdahl/Ohlsson som premiärade i nya bilen.

Sämst gick det för Stefan Ahl i kombination med Johan Green, de testade hårdheten på träd och sten.. Bara att komma igen!

Så till Rally Karlstad. 2 av 4 bilar i mål. 3 av 4 bilar till start.
Krånglade tyvärr för Anders och Jörgen, bilen ville inte gå riktigt så blev ingen start för dem. Timmy som åkte med Peter Nilsson fick tyvärr bryta på näst sista sträckan pga. bakdiffen om jag minns rätt?

Bättre gick de i 2WD, Erik och Nina körde in på en 11 plats i klassen och blev snabbaste otrimmade ekipage i klassen, Oskar och Björn hade lite strul under dagen men tog sig i mål på en 19e plats.

Nu laddar vi om för en ny tävlingshelg!