Ljungbys Midsommardansen, Götenerundan, Violen Rally i Flen och slutligen Rally Karlstad. Fyra stora tävlingar en och samma helg. Löst räknat 530 ekipage anmälda till tävling nästkommande helg! Häftigt!

Inte riktigt så många från Wäxjö MS, men nog är vi ett gott gäng som tänkt att åka ut och gasa lite!

Vi börjar i Midsommardansen, Ljungby, SSRCs tredje deltävling och även ingående i Smålands DM och vårt eminenta Klubbmästerskap!

Först ut har vi Thomas Kristiansson/ Calle Carlsson som ska ut och rasta den gamla App K;aren
Här ser vi även Anders Holm som Kartläsare åt Nelson.

Näst ut är Grupp F/VOC A förare där vi ser Bo Fransson/ Stefan Fransson som ger Grupp F;aren ett nytt försök. Förhoppningsvis går det bättre än i Nybro 😉

I A-2WD hittar vi Stefan Ahl som läser åt Johan Green, dags för seger där snart väl?

I B- 2WD är det ”som vanligt” tätt mellan WMS ekipagen. Vi har Jimmy Kristenssen/Anna Larsson, Tim Pettersson/ Oliver Pettersson och Emrik Smedberg/Esmeralda Gyllenswärd.
Ska Emrik ta tredje raka? Det återstår att se!

Fortsättningsvis så har vi B-förare Grupp F/VOC där Thomas Gustafsson/ Sofie Svensson ska sladda fram till seger? Vad jag anar så är det Sofies första tävling? Spännande!

Sist ut har vi C-förare Grupp F/VOC där Fredrik Elmdahl satt in Johan Ohlsson som kartläsare och vi ser även att Kristoffer Karlsson är tillbaka bakom ratten med Sebastian Skoog denna gång som kartläsare.. Även Andreas Sigfridsson hoppar in som kartläsare, denna gång åt Veronica Blomqvist ifrån Skillingaryd.

I Rally Karlstad så ser vi delegationen Jonasson/Lindahl, Telehagen/Jonasson och Nilsson/Jonasson, Timmy hoppar in i högerstolen hos Peter Nilsson i Mitsun..2 ekipage representerade i vardera A-4WD och A-2WD alltså, med ett startfält i klass med SM så kommer det bli riktigt tufft även i Karlstad.

Håller tummarna för alla ekipage. Håll WMS fana högt! J