Preride SMC -16

SVEMO

Race mc-sport.se

Endurotävlingar

Tyvärr har svemo stoppat sin rss feed från tävlingskalendern. Hoppas den snart kommer igång igen.

Nej, ett fel är trasigt 🙁

MX-tävlingar

Tyvärr har svemo stoppat sin rss feed från tävlingskalendern. Hoppas den snart kommer igång igen.

Nej, ett fel är trasigt 🙁

Sponsorer

Autoexperten

Däckproffsen

Emanuelsson grävmaskiner AB

Famero

Fresh ventilation

Keycast

PEAB

Schakt & Transport

Systemtext

Strömmarnas verkstad

Tholmarks uthyrning

Färg & Tapet

29 juni, 2018

Träning med Anders Eriksson 1/9

Vi har efter samspråk med Anders bestämt oss för att nöja oss med de som redan anmält sig till detta träningsläger. Du kan fortfarande anmäla ditt intresse och då sätta upp dig på reservlista nedan.

Den 1/9 har de som vill chans att få instruktioner från 7-faldige världsmästaren Anders Eriksson ute i Tunatorp. För att detta ska bli av krävs minst 20 förare och max 30. Kostnad 1600kr/person + att man delar på ”framkörningsavgift” för Anders på 2000kr.

Följande gäller för giltig anmälan. Skriv upp dig i nedanstående formulär samt betala in 1600kr till WMS enduro swish-nummer 123-305 93 26. Märk din betalning med träningsläger Anders E. Skickar sen ett sms, med ditt namn att du har betalt, till 0706503231. Jag kommer att fetmarkera de namn som är bekräftat betalda.

Obs! Ingen återbetalning, kan du inte komma på angiven träningsdag ansvara du själv för att sälja din plats till någon på en eventuell reservlista! Senast den 29/7 måste minst 20 deltagare betalat in avgiften på 1600kr för att eventet ska bli av. Skulle vi inte komma upp i rätt antal går anmälningsavgiften givetvis tillbaka till de som betalat.